Tøldra består af:

 Søren Frieboe:

Sanger, musiker, komponist og underviser.

Født i 1959 og uddannet på Musikinstituttet, Århus Universitet. 

Har videreuddannet sig i USA hos Jazzsanger Mark Murphy og vokalist Bobby McFerrin.

Har arbejdet med improvisatorisk musik i 25 år i mange forskellige sammenhænge f.eks. i duoen Dawa og sammen med Majbritte Ulrikkeholm.

Har studeret andre kulturers stemmeteknikker bl.a. Overtonesang, Harmonic Chant og shamanistisk sang. Holder workshops i hele landet med stemmen i fokus, bl.a. sammen med Katrine Faber i "Stemmens Kraft". Har udgivet og produceret og indspillet adskillige Cd´er. 

Sidst "Sorrig & Glæde - sange til hjertet i 2011.


 Katrine Faber:

Sanger, skuespiller, historiefortæller, performer  og underviser. Født i 1963 og uddannet skuespiller og fysisk performer på Istituto di Arte Scenica  i Italien.

Siden har hun bevæget sig i grænselandet mellem teater, dans, musik, storytelling, sang    og performance.

Hun er uddannet i stemmekunst og sang hos Roy Hart Centre i Frankrig og hos Nadine George i England. Hun er stifter af Teater Viva og stemmeforløbet Voxviva.

Katrine leger med den menneskelige stemmes muligheder, klange og fortællinger på sin helt egen måde


 Aksel Striim:

Komponist, musiker og musikpædagog.

Født i 1950  og uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium. Han har arbejdet med improvisation på mange forskellige måder, både rent instrumentalt og korisk. Deuden har Aksel selv udviklet og bygget forskellige instrumenter, som  en videreførelse af det arbejde han har gjort med Chöreu-musikinstrumenter. Aksel er musiker og komponist i verdensmusikorkesteret Krauka og fast huskomponist hos Teater Viva. Derudover skaber han musik til bl.a andre teatre og arbejder som huskunstner over hele landet.